Op zoek naar vrijwilligerswerk buitenland?

Op zoek naar vrijwilligerswerk buitenland?

vrijwilligerswerk buitenlandBen jij op zoek naar vrijwilligerswerk buitenland? Dan ben je aan het juiste adres bij Work the World. Zij hebben veel verschillende stages die zij aanbieden.

Al meer dan tien jaar verzorgen zij over heel de wereld op maat gemaakte (extra-curriculaire) stages in de gezondheidszorg. Doordat zij wereldwijd al meer dan 10.000 stages voor studenten en professionals hebben samengesteld, is onze deskundigheid hierin ongeëvenaard.

Wat is vrijwilligerswerk buitenland?

Vrijwilligerswerk kent geen eenduidige definitie. Wel kan er gezegd worden dat vrijwilligerswerk het geheel van activiteiten op vrijwillige basis worden uitgevoerd zonder financiële vergoeding. Het gaat meestal om een maatschappelijk doel en voor anderen, hetzij individuen, groepen of de samenleving in haar geheel.

Vrijwilligerswerk wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Heel wat mensen maken zich verdienstelijk met de zorg om de ander, de zorg om het milieu, inzet voor hulpbehoevenden, bescherming van monumenten, vredesactivisme of hulp aan mensen die illegaal in een land verblijven. Met in dit geval medische hulp.

Bestemmingen

Tijdens het vrijwilligerswerk buitenland maak je deel uit van trektochten door regenwouden, paragliden boven bergtoppen, zonnebaden op parelwitte stranden of ga je eeuwenoude tempels verkennen. Wat er ook op je bucketlist staat, bij vrijwilligerswerk buitenland kun je je wensen vervullen!

Reacties zijn gesloten.